::Join ChurpChurp::

Saturday, May 18, 2013

Simple Giveaway By Nina dan Hani

Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .
Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani & Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*
  6. Like page INI dan like INI jugak!

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !


Friday, May 10, 2013

10 Days Giveaway by Fatin Diana


klik banner untuk join...
tarikh tutup: 10 Mei 2013 (10 malam)


Thursday, May 9, 2013

Maera Ismail Giveaway 2013


klik banner untuk join...
tarikh tutup: 9 Mei 2013

Wednesday, May 8, 2013

Wordless Wednesday #19

breakfast + lunch saya untuk hari ini;
lempeng & sambal tumis..


Wordless Wednesday #18

#sharing is caring..

Monday, May 6, 2013

Jadilah Rakyat Yang Bijak

salam isnin u all...Alhamdulillah, semalam saya telah selamat menunaikan tanggungjawab sebagai pengundi...so macam mana dengan u all?


hari ni kita dah tau keputusan penuh pru13 kan?walau apa pun keputusannya, kita sebagai rakyat kena terima & teruskan hidup seperti biasa...biar pemimpin yang menang, menunaikan tanggungjawab mereka...kalau kita rasa YB tu tak ok dalam menunaikan tanggungjawab, 5 tahun lagi, kita pilih pemimpin yang lain pulak...tak susah kan?tak payahlah kita nak gaduh-gaduh tentang politik...


Friday, May 3, 2013

Tunaikan Tanggungjawab Kita

lusa, 5 Mei 2013 adalah hari mengundi bagi kita rakyat Malaysia, Pilihanraya yang ke 13 (PRU13)...In Sya Allah ini kali pertama saya akan mengundi...rasanya tak perlulah saya cerita tentang kelewatan saya mengundi di sini...panjang pulak entri ni nanti...

apa yang pasti, marilah kita yang sudah boleh mengundi, sama-sama mengundi pada hari ahad nanti...pilihlah pemimpin yang kita rasa benar-benar berwibawa...saya tak nak berbicara tentang isu politik di blog ini & saya juga tak nak cerita siapa yang akan saya undi nanti...

Wednesday, May 1, 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...