::Join ChurpChurp::

Friday, May 3, 2013

Tunaikan Tanggungjawab Kita

lusa, 5 Mei 2013 adalah hari mengundi bagi kita rakyat Malaysia, Pilihanraya yang ke 13 (PRU13)...In Sya Allah ini kali pertama saya akan mengundi...rasanya tak perlulah saya cerita tentang kelewatan saya mengundi di sini...panjang pulak entri ni nanti...

apa yang pasti, marilah kita yang sudah boleh mengundi, sama-sama mengundi pada hari ahad nanti...pilihlah pemimpin yang kita rasa benar-benar berwibawa...saya tak nak berbicara tentang isu politik di blog ini & saya juga tak nak cerita siapa yang akan saya undi nanti...

In Sya Allah, saya akan mengundi di SMK Tun Mamat, Tangkak...jadi saya akan mengundi untuk Dun Tangkak, N10 & Parlimen Ledang, P144...saya tinggal di Kampung Sagil, Dun Gambir tapi kenapa saya mengundi di Dun Tangkak pulak?hehe, ini disebabkan masa daftar pengundi, saya belum tukar alamat di kad pengenalan...tapi tak apalah, jarak dari rumah ke pusat mengundi hanya 10 km...


**marilah mari pergi mengundi...

#sharing from facebook



3 comments:

Wana Owen said...

selamat mengundi!

Mimie Najib said...

selamat mengundi kak.. saya pun first time nak mengundi.. =)

rajaotai said...

PRU dah habis. Alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...