::Join ChurpChurp::

Saturday, December 1, 2012

happy anniversary 1 year

hampir 2 hari saya tidak menjenguk & mengupdate blog...hampir 2 hari juga saya tidak blogwalking ke blog rakan-rakan...

bukannya saya sudah tidak mahu berblog, tapi semuanya gara-gara mouse rosak...memang la saya guna netbook bukan pc, tapi sejak dahulu, saya agak kurang sabar bila guna touch pad...hmm, hari ni saya cuba jugak update blog tanpa mouse...saya masih belum sempat membeli mouse yang baru...bila musim hujan ni, saya agak "malas" untuk keluar berjalan-jalan walaupun pergi ke kedai...

dua tiga hari ini, memang hujan setiap petang di kampung saya...di tempat you all, macam mana pulak?petang tadi seawal pukul 2 petang sudah hujan & hampir jam 8 malam baru berhenti...bukan saya nak mengeluh tentang hujan, tetapi saya nak ingatkan kepada rakan-rakan supaya berhati-hati sepanjang musim hujan ni...jika ada anak-anak kecil, awasi mereka supaya tidak terlepas bermain di luar ketika sedang hujan...

air hujan bukan sahaja boleh mengakibatkan demam kepada anak kecil...malahan jika hujan yang terlalu lama boleh menyebabkan air di parit atau longkang menjadi deras...jika mereka bermain di sekitar parit atau longkang tersebut & kemudian terjatuh, masyaAllah...semoga anak-anak kita dijauhkan dari sebarang mala petaka...

sebenarnya ada perkara penting yang saya tak update lagi di dalam blog...kelmarin iaitu 29 November 2012 adalah anniversary yang pertama untuk blog saya ni...hmm, tak sangka dah setahun saya berblog...teringin jugak nak buat giveaway sempena anniversary blog, tapi belum berkesempatan lagi...insyaAllah sekiranya diizinkan Allah, saya akan menganjurkan giveaway...hmm, ada orang nak join ke?



3 comments:

Eiqa Almond said...

InsyaALLAH , mesti ada punyaaa :)

miri4ever.net said...

salam kenal...
saya pun nak join kalau di jemput tuan punya blog...

Salam…

Saya adalah salah seorang bloger yang menyertai contest “iPhone 5 gadget impian”

Harap rakan2 sudilah klik G+1 di entri “iPhone 5 gadget impian” saya. Kalau sudi follow blog saya juga ekk…

http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html

Sokongan dari rakan2 semua amat saya hargai…

Terima kasih…


#JemahAwesome said...

Hi,makan cecoki sambil bw! Tanam segmen saya disini,sudikanlah diri join ya! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/11/segmen-bloglist-2013-by-jemah.html

Lotsoflove; #JemahAwesome *peace*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...