::Join ChurpChurp::

Friday, November 9, 2012

Julia

sebenarnya saya bukan seorang yang "kaki tv"...tapi disebabkan semalam episod last drama Julia, saya pun berangan nak mengikuti cerita tu dari awal sampai akhir...episod Julia yang sebelum ni, saya tengok lebih kurang je...kalau ikutkan banyak cerita saya terlepas episod last seperti Mara Clara & Dan Bila Esok...

tapi semalam saya terlupa jugak...pukul 7.20 bila dah selesai semua kerja, baru saya teringat, "owh, julia"...kalau tak silap, bila bukak tv, dah sampai part Sofia nak cari Julia...

saya bukan nak buat sinopsis pasal episod semalam sebab saya tak tengok penuh pun...cuma saya sangat tertarik dengan ending drama tu...memang menarik & saya suka dengan keputusan Julia...yes, as a woman, itu tindakan yang bijak...if we accept the fact that happen in our life, insyaAllah we'll make the right decision...apa guna kebahagiaan yang kita dapat jika ada insan lain yang terluka...


2 comments:

Dunia Wilma said...

Wilma tak tengok drama nie :-)

Nurfaezah Abdullah said...

sy x brp tgk drama ne. lebih byk spend masa dpn laptop than tv. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...